Resepti
Juusto-valkosipulipavut
Arvio: 4.5 / 5
Juusto-valkosipulipavut maistuvat esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisukkeena tai sellaisenaan hyvän vaalean leivän kaverina.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Vihreitä papuja paloina (a 200 g) |
4 | valkosipulinkynttä | |
0,5 | dl | oliiviöljyä |
0,5 | dl | raastettua parmesaania |
0,5 | tl | suolaa |
0,25 | tl | mustapippuria |
1 | mozzarellapallo | |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | rkl | hienonnettua tuoretta rosmariinia |
Valmistusohjeet
1. Levitä vihreät pavut kevyesti voideltuun uunivuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita keskenään oliiviöljy, parmesaaniraaste, valkosipuli, suola ja mustapippuri. Sekoita seos papujen joukkoon.
2. Paista papuja 200 asteessa 15 minuuttia.
3. Revi mozzarella vuoan pinnalle ja siirrä vuoka uunin grillivastusten alle viideksi minuutiksi, tai kunnes juusto on sulanut ja kauniin paistuneen väristä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia ja tarjoile heti.