Resepti

Juusto-valkosipulipavut

Juusto-valkosipulipavut maistuvat esimerkiksi liha- tai kalaruoan lisukkeena tai sellaisenaan hyvän vaalean leivän kaverina.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Juusto-valkosipulipavut

Ainekset

2pssApetit Vihreitä papuja paloina (a 200 g)
4valkosipulinkynttä
0,5dloliiviöljyä
0,5dlraastettua parmesaania
0,5tlsuolaa
0,25tlmustapippuria
1mozzarellapallo
Tarjoiluun
1rklhienonnettua tuoretta rosmariinia

Valmistusohjeet

1. Levitä vihreät pavut kevyesti voideltuun uunivuokaan. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Sekoita keskenään oliiviöljy, parmesaaniraaste, valkosipuli, suola ja mustapippuri. Sekoita seos papujen joukkoon.

2. Paista papuja 200 asteessa 15 minuuttia.

3. Revi mozzarella vuoan pinnalle ja siirrä vuoka uunin grillivastusten alle viideksi minuutiksi, tai kunnes juusto on sulanut ja kauniin paistuneen väristä. Ripottele pinnalle tuoretta rosmariinia ja tarjoile heti.