Resepti

Kala-nuudelikeitto

Arvio: 2.4 / 5

Kala-nuudelikeiton voit valmistaa eri tulisuusasteilla chilin määrää vaihdellen, mielialasta ja syöjistä riippuen.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton Gluteeniton
Kala-nuudelikeitto

Ainekset

3rklNeito™ rypsiöljyä
1rskirjolohisuikaleita (à 300 g)
0,5tlchilijauhetta
1tlcurryjauhetta
0,5pssApetit Pikkuporkkanoita (à 200g)
1rklkasvisfondia
1lvettä
1pktriisinuudeleita murskattuna (à 50 g)
1kplmakea paprika suikaloituna
0,5pssApetit Maissia (á 200 g)
3rklsweet chili -kastiketta
0,5tlsuolaa
Tarjoiluun
1kplchilipalko
1rklkevätsipulia silputtuna
2rklkorianteria silputtuna

Valmistusohjeet

1. Kuumenna paistinpannulla tilkka öljyä ja ruskista kalasuikaleet siinä kypsiksi.

2. Lisää mausteet ja porkkanat. Kypsennä käännellen muutama minuutti. Lisää fondi ja vesi. Kiehauta ja keitä viitisen minuuttia.

3. Lisää nuudelit, paprika, maissi ja chilikastike. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia. Lisää sweet chili- kastike sekä suola. Hauduta noin 10 minuuttia. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa. Viimeistele chilillä, kevätsipulilla ja korianterilla.