Resepti
Karibialainen kalakeitto
Arvio: 4 / 5
Runsaasti kasviksia ja mehevää kalaa Karibian rytmeillä kevennettynä.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
300 | g | ruodotonta, nahatonta kalafileetä |
2 | rkl | öljyä |
1 | l | vettä |
2 | kalaliemikuutiota | |
4 | perunaa | |
1 | pss | Apetit Keittojuureksia (200 g) |
1 | prk | tomaattimurskaa (400 g) |
2 | isoa valkosipulinkynttä | |
1 | rkl | persiljaa |
0,5 | tl | mustapippuria |
0,5 | tl | kurkumaa |
1 | tl | suolaa |
1 | rkl | tilliä |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota pilkottuja valkosipulinkynsiä. Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.
2. Lisää ensin pienet perunakuutiot ja sitten keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet. Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.
3. Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä. Ripottele pinnalle tilliä ja tarjoile leivän kanssa.