Resepti
Kasvis-kirjolohipiirakka
Arvio: 2.8 / 5
Valmistusaika:
Annosmäärä: 8 palaa
Ainekset
1 | pkt | Ruisperunataikina (400g) |
Täyte | ||
---|---|---|
0,5 | pss | Apetit kotimainen wok vihannekset |
200 | g | graavisuolattua kirjolohta |
2 | rkl | ruohosipulia silputtuna |
2 | dl | kermaa |
3 | kpl | kananmunia |
1 | tl | suolaa |
mustapippuria | ||
Pinnalle | ||
1 | dl | juustoraastetta |
Valmistusohjeet
1. Sulata taikina ja painele se voidellun vuoan pohjalle sekä reunoille.
2. Kaada päälle wok vihannekset, suikaloitu kirjolohi ja silputtu ruohosipuli. Sekoita kerman joukkoon kananmunat, suola sekä ripaus mustapippuria ja kaada vuokaan.
3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä uunissa 200 °C noin 30 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.