Resepti

Kasvis-kirjolohipiirakka

Arvio: 2.8 / 5

Valmistusaika:

Annosmäärä: 8 palaa

Laktoositon
Kasvis-kirjolohipiirakka

Ainekset

1pktRuisperunataikina (400g)
Täyte
0,5pssApetit kotimainen wok vihannekset
200ggraavisuolattua kirjolohta
2rklruohosipulia silputtuna
2dlkermaa
3kplkananmunia
1tlsuolaa
mustapippuria
Pinnalle
1dljuustoraastetta

Valmistusohjeet

1. Sulata taikina ja painele se voidellun vuoan pohjalle sekä reunoille.

2. Kaada päälle wok vihannekset, suikaloitu kirjolohi ja silputtu ruohosipuli. Sekoita kerman joukkoon kananmunat, suola sekä ripaus mustapippuria ja kaada vuokaan.

3. Ripottele pinnalle juustoraaste ja kypsennä uunissa 200 °C noin 30 minuuttia. Anna piirakan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.