Resepti
Kinkku-pannukiusaus
Arvio: 3 / 5
Pannukisaus on perinteisen kinkkukiusauksen pikamuoto. Se valmistuu nopeasti liedellä paistinpannulla.
Valmistusaika: Alle 5 min.
Annosmäärä: 3-4 annosta

Ainekset
200 | g | palvikinkkua |
1 | kpl | paprika |
1 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi- & rapsiöljyä |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (500 g) |
2 | dl | pippuriruokakermaa |
0,75 | tl | suolaa |
0,25 | tl | mustapippuria |
0,25 | ruukkua ruohosipulia |
Valmistusohjeet
1. Kuutioi kinkku ja paprika. Kuumenna öljy pannussa ja paista siinä paprikaa muutama minuutti.
2. Lisää peruna-sipulisekoitus ja kinkkukuutiot. Paista noin 5 minuuttia.
3. Kaada kerma pannulle ja mausta suolalla sekä pippurilla. Kypsennä kiusausta kannen alla 10 – 15 minuuttia. Hienonna joukkoon ruohosipuli.
4. Vinkki! Kasvisversion saat korvaamalla kinkun savutofulla.