Resepti
Kirjolohi, uunijuurekset ja kermaviilikastike
Arvio: 3 / 5
Paistovalmis kirjolohi, uunijuurekset ja kastike oman maun mukaan näppärästi puolivalmiista aineksista.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 1 | kirjoilohifilee | |
| suolaa | ||
| pippuria | ||
| Uunijuurekset: | ||
|---|---|---|
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & Uunijuureksia (750 g) |
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 1 | tl | yrttimaustetta |
| Kastike: | ||
| 1 | prk | kermaviiliä |
| tilliä silputtuna | ||
| 1 | sitruunan mehu | |
Valmistusohjeet
1. Sekoita kasvissekoitukseen kasviöljyä ja yrttimauste. Levitä seos tasaiseksi kerrokseksi uunipellille leivinpaperille. Paahda n. 15 min uunin keskitasolla 250 °C:ssa tai kiertoilmauunissa 225 °C:ssa, kunnes juurekset ovat sopivan kypsiä. Sekoita ja lisää uunipannulle kalafilee. Jatka kypsentämistä noin 15 minuuttia.
3. Sekoita tarjolle maukas kastike kermaviilista ja tillistä. Mausta maustein ja sitruunamehulla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti