Resepti
Lihakeitto
Arvio: 3.5 / 5
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
3 | l | Vettä |
4 | kpl | Lihaliemikuutioita |
800 | g | Naudan ulkopaistia kuutioituna |
4 | kpl | Laakerinlehtiä |
6 | kpl | Maustepippureita |
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksia (`a 750g) |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.
2. Lisää lihakuutiot sekä mausteet.
3. Keitä lihoja noin 1 tunti, kunnes lihat ovat mureita.
4. Kuori pinnalle nouseva vaahto pois.
5. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 15 minuuttia.
6. Lisää vielä lopuksi tarvittaessa suolaa.
7. Tarjoile ja nauti.