Resepti
Lihakeitto
Arvio: 3.6 / 5
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
| 3 | l | Vettä |
| 4 | kpl | Lihaliemikuutioita |
| 800 | g | Naudan ulkopaistia kuutioituna |
| 4 | kpl | Laakerinlehtiä |
| 6 | kpl | Maustepippureita |
| 1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna & keittokasviksia (`a 750g) |
Valmistusohjeet
1. Kiehauta vesi, lisää liemikuutiot ja sekoita.
2. Lisää lihakuutiot sekä mausteet.
3. Keitä lihoja noin 1 tunti, kunnes lihat ovat mureita.
4. Kuori pinnalle nouseva vaahto pois.
5. Lisää keittokasvikset ja keitä noin 15 minuuttia.
6. Lisää vielä lopuksi tarvittaessa suolaa.
7. Tarjoile ja nauti.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti