Resepti

Lohi-rapuburger

Hiukan juhlavampi burger, vaikkapa uudenvuoden viettoon.

Valmistusaika: Yli 60 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton
Lohi-rapuburger

Ainekset

200gtuoretta kurkkua
0,25mietoa tuoretta chiliä
3rkletikkaa
2rklsokeria
4kplneliön mallista sämpylää
2rsApetit Lohimurekepihvejä
1dltillimajoneesia
200gsalaatinlehtiä
100gpunaravunpyrstöjä

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kurkku viipaleiksi ja hienonna chili. Sekoita joukkoon etikka ja sokeri. Anna maustua tunti.

2. Halkaise sämpylät ja paahda leikkauspinnat kuivassa paistinpannussa. Paista jäisiä tai osittain sulaneita pihvejä paistinpannussa miedolla lämmöllä 5 minuuttia molemmilta puolilta.

3. Voitele sämpylät majoneesilla. Laita väliin salaattia, lohimurekepihvit, valutetut kurkut sekä ravunpyrstöt. Laita kansi kokonaisuuden päälle ja kiinnitä tikulla.