Resepti
Lohicarpaccio
Arvio: 3.7 / 5
Sitruunalla kypsennetty lohi on keveä ja raikas alkupala.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | lohifilee |
2 | limettiä | |
50 | g | parmesaanijuustoa raastettuna ja lastuina |
0,5 | dl | pinjansiemeniä paahdettuna |
1 | tl | chilimaustetta |
2 | tl | oliiviöljyä |
1 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
2 | tl | viinietikkaa |
kourallinen rucolaa | ||
4 | viipaletta vaaleaa leipää |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa nahattomasta lohesta lautasille ohuita viipaleita. Purista runsaasti limettimehua viipaleiden päälle ja raasta päälle parmesaanijuustoa. Ripottele annoksiin pinjansiemeniä sekä chiliä.
2. Valuta annoksiin hiukan oliiviöljyä.
3. Kääntele rucolanlehdet kevyesti rypsiöljyssä ja viinietikassa ja nosta annoksiin. Tarjoa alkupalana vaalean leivän kanssa.