Resepti

Lohikiusaus pannulla

Arvio: 4.5 / 5

Helppo ja herkullinen paistos syntyy vaivatta kirjolohi- ja perunasuikaleista, jotka ruokakerma viimeistelee.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 3-4 annosta

Vähälaktoosinen Gluteeniton
Lohikiusaus pannulla

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (500 g)
1rskirjolohisuikaleita (300 g)
1prklaktoositonta ruokakermaa
3rklhienonnettua tilliä
2rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ paistamiseen
0,75tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Lisää jäinen peruna-sipulisekoitus. Paista muutama minutti.

2. Vähennä lämpöä ja lisää kalasuikaleet ja kääntele seosta varoen ja anna kypsyä 2–3 minuuttia. Lisää ruokakerma ja suola, sekoita varoen.

3. Anna ruuan kypsyä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta hienonnetulla tillillä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!