Resepti
Lohikiusaus pannulla
Arvio: 4.5 / 5
Helppo ja herkullinen paistos syntyy vaivatta kirjolohi- ja perunasuikaleista, jotka ruokakerma viimeistelee.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 3-4 annosta

Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (500 g) |
1 | rs | kirjolohisuikaleita (300 g) |
1 | prk | laktoositonta ruokakermaa |
3 | rkl | hienonnettua tilliä |
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ paistamiseen |
0,75 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy isolla paistinpannulla. Lisää jäinen peruna-sipulisekoitus. Paista muutama minutti.
2. Vähennä lämpöä ja lisää kalasuikaleet ja kääntele seosta varoen ja anna kypsyä 2–3 minuuttia. Lisää ruokakerma ja suola, sekoita varoen.
3. Anna ruuan kypsyä miedolla lämmöllä vielä noin 5 minuuttia. Mausta hienonnetulla tillillä.