Resepti

Maailman helpoin suklaakakku

Mehevä suklaakakku maistuu raikkaiden marjojen kera. Ei haittaa, vaikka aineksissa on voita ja suklaata kun sokerin sijaan voi nipistää kaloreissa ja käyttää makeutusjauhetta.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Gluteeniton
Maailman helpoin suklaakakku

Ainekset

200gleivontamargariinia
200gtummaa suklaata
5kplkananmunia
1dlmakeutusjauhetta
2tlperunajauhoja
Tarjoiluun
kotimaisia pakastemarjoja

Valmistusohjeet

1. Vuoraa kakkuvuoka (halkaisija noin 20 cm)leivinpaperilla.

2. Sulata rasva ja suklaa kattilassa.

3. Vaahdota huoneenlämpöiset kananmunat vaaleaksi vaahdoksi makeutusjauheen kanssa.

4. Valuta rasva-suklaasula muna-makeutusjauhevaahtoon sekosta samalla sekoittaen. Siivilöi seokseen perunajauhot ja sekoita.

5. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan ja kypsennä 220-asteisessa uunissa (tai kiertoilmatoiminnolla 200-asteisen uunissa) noin 10 minuuttia.

6. Tarjoa kohmeisten marjojen kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!