Resepti

Makkaraherkku Kesäkasviksista

Arvio: 5 / 5

Helppo grilliruoka makkaran ja herkullisen maun ystäville.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Makkaraherkku Kesäkasviksista

Ainekset

4mausteista makkaraa
6viipaletta pekonia
1rklNeito Rypsiöljyä™
2rsApetit Tuorekset Grillisuosikit
1rklgrillimaustetta

Valmistusohjeet

1. Paloittele makkarat ja leikkaa pekoniviipaleet kolmeen osaan. Kuumenna Muurikka ja ruskista pekoni- ja makkarapalat. Siirrä ruskistuneet palat Muurikan reunoille tai nosta ne lautaselle. Lisää tilkka kasviöljyä Muurikkaan ja paista kasvikset kauniin ruskeiksi. Mausta kasvikset. Sekoita pekoni- ja makkarapalat kasvisten joukkoon. Mausta revityillä salvianlehdillä.

2. Vinkki! Voit lisätä mukaan myös lohkoperunoita

3. Vinkki! Voit käyttää myös kasvismakkaroita ja jättää pekonin pois

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!