Resepti
Marinoitu kasvispasta
Arvio: 3.6 / 5
Pikamarinoiduista kasviksista ja mozzarellasta tulee aivan ihana pasta.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kartanonkasviksia |
1 | kesäkurpitsa | |
1 | rs | kirsikkatomaatteja |
1 | punasipuli | |
300 | g | kypsää pastaa |
1 | rkl | suolaa |
1 | kpl | mozzarellapallo |
Marinadi | ||
---|---|---|
0,5 | dl | Apetit-rypsiöljyä |
2 | rkl | soijakastiketta |
2 | rkl | balsamicoa |
0,5 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Pilko kesäkurpitsa arpakuution kokoisiksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja tee sipulista puolikkaita renkaita. Nostele kasvikset pellille ja paahda 15 minuuttia.
2. Sekoita sillä välin marinadin kaikki ainekset isohkoon muovikulhoon.
3. Kaada paahtuneet kasvikset marinadiin. Laita pastalle vesi ja suolaa se ruokalusikallisella suolaa.
4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita yhteen marinoitujen kasvisten ja marinadiliemen kanssa. Viimeistele mozzarellalla repimällä se pastan joukkoon.