Resepti

Marinoitu kasvispasta

Arvio: 3 / 5

Pikamarinoiduista kasviksista ja mozzarellasta tulee aivan ihana pasta.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 2 annosta

Marinoitu kasvispasta

Ainekset

1pssApetit Kartanonkasviksia
1kesäkurpitsa
1rskirsikkatomaatteja
1punasipuli
300gkypsää pastaa
1rklsuolaa
1kplmozzarellapallo
Marinadi
0,5dlApetit-rypsiöljyä
2rklsoijakastiketta
2rklbalsamicoa
0,5tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Lämmitä uuni 200-asteiseksi. Pilko kesäkurpitsa arpakuution kokoisiksi paloiksi. Puolita kirsikkatomaatit ja tee sipulista puolikkaita renkaita. Nostele kasvikset pellille ja paahda 15 minuuttia.

2. Sekoita sillä välin marinadin kaikki ainekset isohkoon muovikulhoon.

3. Kaada paahtuneet kasvikset marinadiin. Laita pastalle vesi ja suolaa se ruokalusikallisella suolaa.

4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja sekoita yhteen marinoitujen kasvisten ja marinadiliemen kanssa. Viimeistele mozzarellalla repimällä se pastan joukkoon.