Resepti

Mausteinen vegepyttipannu ja raikas porkkanasalaatti

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon Gluteeniton
Mausteinen vegepyttipannu ja raikas porkkanasalaatti

Ainekset

Raikas porkkanasalaatti
400gPorkkanoita
1kplValkosipulinkynsi
2rklOmenaviinietikkaa
3rklApetit rypsiöljyä
1rklhunajaa
0,5tlSuolaa
Pyttipannu
Apetit rypsiöljyä
2pssApetit Uuni- ja grillikasvikset Lempeän chilinen(á 400 g)
Suolaa
2pktHalloumia (á 200 g)
4kplKananmunaa
Koristeluun
Lehtipersiljaa

Valmistusohjeet

1. Valmista raikas porkkanasalaatti: Kuori porkkanat ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsen avulla. Siirrä kulhoon.

2. Hienonna valkosipuli pieneksi, lisää joukkoon omenaviinietikka, öljy, hunaja ja suola, sekoita tasaiseksi. Kaada kastike porkkanoiden päälle ja sekoita. Nosta kylmään odottamaan.

3. Lorauta öljyä isolle paistinpannulle, lisää Apetit Uuni- ja grillikasvikset Lempeän chilinen. Paista vihanneksia kuumalla pannulla noin viisi minuuttia, mausta tarvittaessa suolalla. Leikkaa halloumi kuutioiksi ja lisää pannulle. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes halloumi ja kasvikset ovat saaneet väriä. Paista kananmunat toisella pannulla.

4. Tarjoile kasvispyttipannu paistetun kananmunan ja raikkaan porkkanasalaatin kera. Koristele halutessasi lehtipersiljalla.