Resepti
Mausteinen vegepyttipannu ja raikas porkkanasalaatti
Arvio: 4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
Raikas porkkanasalaatti | ||
---|---|---|
400 | g | Porkkanoita |
1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
2 | rkl | Omenaviinietikkaa |
3 | rkl | Apetit rypsiöljyä |
1 | rkl | hunajaa |
0,5 | tl | Suolaa |
Pyttipannu | ||
Apetit rypsiöljyä | ||
2 | pss | Apetit Uuni- ja grillikasvikset Lempeän chilinen(á 400 g) |
Suolaa | ||
2 | pkt | Halloumia (á 200 g) |
4 | kpl | Kananmunaa |
Koristeluun | ||
Lehtipersiljaa |
Valmistusohjeet
1. Valmista raikas porkkanasalaatti: Kuori porkkanat ja suikaloi ohuiksi suikaleiksi kuorimaveitsen avulla. Siirrä kulhoon.
2. Hienonna valkosipuli pieneksi, lisää joukkoon omenaviinietikka, öljy, hunaja ja suola, sekoita tasaiseksi. Kaada kastike porkkanoiden päälle ja sekoita. Nosta kylmään odottamaan.
3. Lorauta öljyä isolle paistinpannulle, lisää Apetit Uuni- ja grillikasvikset Lempeän chilinen. Paista vihanneksia kuumalla pannulla noin viisi minuuttia, mausta tarvittaessa suolalla. Leikkaa halloumi kuutioiksi ja lisää pannulle. Jatka paistamista noin 5 minuuttia, kunnes halloumi ja kasvikset ovat saaneet väriä. Paista kananmunat toisella pannulla.
4. Tarjoile kasvispyttipannu paistetun kananmunan ja raikkaan porkkanasalaatin kera. Koristele halutessasi lehtipersiljalla.