Resepti

Mexican hampurilainen

Arvio: 4 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 3

Laktoositon
Mexican hampurilainen

Ainekset

4kplhampurilaissämpylöitä
Papayasalsa
1kplPapaya
1kplpaprikaa
1kplpunasipulia
1kpltomaattia
1kplvalkosipulinkynsiä
1kpllimen mehua
1tlsokeria
0,5tlsuolaa
0,5kplruukkua korianteria
Salsa verde
1kplruukku korianteria
1kplruukku lehtipersiljaa
1kplruukku minttua
1kplchiliä
1kplvalkosipulinkynsiä
1kpllimen mehua ja kuorta
1dlApetit rypsiöljyä
1tlsokeria
0,5tlsuolaa
kplmustapippuria myllystä
1pktApetit Kasvispihvi Mexican
Lisukkeet
ranskankermaa
korianteria

Valmistusohjeet

1. Halkaise papaya ja koverra siemenet pois. Leikkaa kuori pois ja paloittele kuutioiksi. Leikkaa paprika, punasipuli ja tomaatti kuutioiksi. Nosta papaya, paprika, punasipuli ja tomaatti kulhoon ja raasta valkosipuli joukkoon. Lisää limen mehu, sokeri, suola ja silputtu korianteri. Sekoita hyvin ja anna maustua kylmässä hetki.

2. Salsa verde: Leikkaa korianteri, lehtipersilja, minttu sekä chili suikaleiksi ja laita kulhoon. Raasta joukkoon valkosipuli, limen kuori sekä mehu. Lisää öljy, sokeri, suola sekä mustapippuri. Sekoita ja anna maustua kylmässä hetki.

3. Kuumenna kasvispihvit pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Täytä hampurilaiset ranskankermalla, salsoilla ja kasvispihveillä. Mausta lopuksi silputulla korianterilla.