Resepti

Mexican vegeburger

Herkullisen helpot lakto-vegetaariset burgerit koti-iltaan tai pippaloihin. Paista pihviksi Apetit Kasvisjauhikset, jos haluat ruuan olevan täysin vegaani.

Valmistusaika: alle 15 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Mexican vegeburger

Ainekset

Guacamole-majoneesi
1dlguacamolea
0,5dlvegetaarista majoneesia
Tomaattisalsa
2tomaattia pieninä kuutioina
0,5hienonnettu punasipuli
0,25hienonnettua chiliä
0,5limetin raastettu kuori ja mehu
0,5dlhienonnettua korianteria
2rklApetit-rypsiöljyä
0,5tlsuolaa
1tlsokeria
1tlrouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
4kplrouhesämpylää
1dlvegetaarista majoneesia
4rsApetit Mexican Kasvispihvejä
1pssjäävuorisalaattia suikaleina

Valmistusohjeet

1. Sekoita keskenään guacamole ja majoneesi. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset keskenään.

2. Halkaise sämpylät ja paahda leikkauspinnat kuivassa paistinpannussa. Paista jäisiä tai osittain sulaneita pihvejä paistinpannussa miedolla lämmöllä 5 minuuttia molemmilta puolilta.

3. Voitele sämpylöiden pinnat majoneesilla. Laita pohjan päälle salaattia, pihvit ja lopuksi reilusti salsaa. Laita kansi päälle ja kiinnitä tikulla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!