Resepti

Mexican vegeburger

Herkullisen helpot lakto-vegetaariset burgerit koti-iltaan tai pippaloihin. Paista pihviksi Apetit Kasvisjauhikset, jos haluat ruuan olevan täysin vegaani.

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Mexican vegeburger

Ainekset

Guacamole-majoneesi
1dlguacamolea
0,5dlvegaanista majoneesia
Tomaattisalsa
2tomaattia pieninä kuutioina
0,5hienonnettu punasipuli
0,25hienonnettua chiliä
0,5limetin raastettu kuori ja mehu
0,5dlhienonnettua korianteria
2rklApetit-rypsiöljyä
0,5tlsuolaa
1tlsokeria
1tlrouhittua mustapippuria
Tarjoiluun
4kplrouhesämpylää
1dlvegaanista majoneesia
4kplApetit Mexican Kasvispihvejä
1pssjäävuorisalaattia

Valmistusohjeet

1. Sekoita keskenään guacamole ja majoneesi. Sekoita kaikki tomaattisalsan ainekset keskenään.

2. Halkaise sämpylät ja paahda leivänpaahtimessa. Kuumenna pihvit mikroaaltouunissa (800W) 1,5 minuuttia / pihvi tai kuumenna uunissa pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Voitele sämpylöiden pinnat majoneesilla. Laita pohjan päälle salaattia, pihvit ja lopuksi reilusti salsaa. Laita kansi päälle.

4. Vinkki: Voit tehdä edellisenä päivänä valmiiksi guacamolen sekä salsan. Näin saat koottua hampurilaiset helposti vaikka välipalaksi.