Resepti

Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Arvio: 4.6 / 5

Kun pizza tarjotaan nyhtöpizzana, on keskustelua luvassa takuuvarmasti. Onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon
Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Ainekset

1pktApetit Nelikko Pizzapohjia
tomaattipyrettä
200gpizzajuustoraastetta
100gsalamia
pizzamaustetta

Valmistusohjeet

1. Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattipyre, juustoraaste, salami ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla ja käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan. Kuumenna uunissa 200 °C foliolla suojattuna noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

2. Vinkki! Nyhtöpizza onnistuu folioon käärittynä myös grillissä tai vaikkapa saunankiukaalla.