Resepti

Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Arvio: 4.6 / 5

Kun pizza tarjotaan nyhtöpizzana, on keskustelua luvassa takuuvarmasti. Onnistuu myös grillissä ja kiukaalla!

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Nyhtöpizza eli pull apart pizza bread

Ainekset

1pktApetit Nelikko Pizzapohjia
valkosipulista tomaattipyrettä
200gpizzajuustoraastetta
100gpepperonia tai salamia
pizzamaustetta

Valmistusohjeet

1. Sulata pizzapohjat. Levitä pohjille tomaattivalmiste, juustoraaste, makkaravalmiste ja mausteet. Leikkaa kukin pohja neljään neliöön. Vuoraa leipävuoka voipaperilla ja käännä vuoka pystyyn. Lado pizzaneliöt leipävuokaan. Kuumenna 200-asteisessa uunissa foliolla suojattuna noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut.

2. Vinkki! Nyhtöpizza onnistuu folioon käärittynä myös grillissä tai vaikkapa saunankiukaalla.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!