Resepti
Paprikainen lohikeitto
Arvio: 3.6 / 5
Maukas kalakeitto valmistuu kasvispakasteista vartissa. Makua antaa viettelevä paprikajuusto.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljy Paahdettu sipuli tai Chili |
1 | pss | Apetit Kasvissuikaleita |
300 | g | lohta suikaleena |
5 | dl | vettä |
75 | g | paprikatuorejuustoa |
0,5 | tl | suolaa |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
1 | rkl | lehtipersiljaa |
2 | kpl | rapeaa leipäviipaletta |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna kasviöljy kattilassa. Lisää kasvikset ja kypsennä niitä viitisen minuuttia kuumassa kasviöljyssä käännellen. Lisää lohi ja vesi. Keitä hiljalleen viitisen minuuttia.
2. Lisää joukkoon tuorejuusto, älä enää keitä. Mausta suolalla ja tarjoa hyvän leivän kera.
3. Öljynä voi käyttää myös Apetit Rypsiöljyä NEITO -öljyn sijasta.