Resepti

Pariloidut kesäkasvikset pinaattiaiolilla

Pariloi Tuorekset ja tarjoa ne pinaattiaiolin kanssa.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Laktoositon Maidoton
Pariloidut kesäkasvikset pinaattiaiolilla

Ainekset

1rsApetit Tuorekset Grillisuosikit
2rklApetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä
1rklvaaleaa balsamiviinietikkaa
1rsaiolia
muutama pala Apetit Kotimainen Pinaattia
yrttejä

Valmistusohjeet

1. Avaa kasvisrasia ja lorauta marinadiksi rypsiöljyä ja tilkka etikkaa. Ravistele varoen ja anna marinoitua vartti.

2. Nakkaa pinaattipalaset sulamaan aiolin joukkoon. Pariloi kasvikset rapeiksi.

3. Sekoita sulanut pinaatti aioliin ja levitä seos taiteilijan ottein tarjoiluvadille. Kadu lopputulosta, heh, ja peitä se pariloiduilla kasviksilla. Ripottele viimeistelynä annokseen kirveliä, persiljaa tai muuta mieleistäsi yrttiä.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!