Resepti
Pariloidut kesäkasvikset pinaattiaiolilla
Pariloi Tuorekset ja tarjoa ne pinaattiaiolin kanssa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta

Ainekset
1 | rs | Apetit Tuorekset Grillisuosikit |
2 | rkl | Apetit Valkosipuli-basilika rypsiöljyä |
1 | rkl | vaaleaa balsamiviinietikkaa |
1 | rs | aiolia |
muutama pala Apetit Kotimainen Pinaattia | ||
yrttejä |
Valmistusohjeet
1. Avaa kasvisrasia ja lorauta marinadiksi rypsiöljyä ja tilkka etikkaa. Ravistele varoen ja anna marinoitua vartti.
2. Nakkaa pinaattipalaset sulamaan aiolin joukkoon. Pariloi kasvikset rapeiksi.
3. Sekoita sulanut pinaatti aioliin ja levitä seos taiteilijan ottein tarjoiluvadille. Kadu lopputulosta, heh, ja peitä se pariloiduilla kasviksilla. Ripottele viimeistelynä annokseen kirveliä, persiljaa tai muuta mieleistäsi yrttiä.