Resepti
Peruna-parmesanvuoka
Arvio: 3.7 / 5
Peruna-sipulisekoituksesta tulee juhlava vuokaruoka, kun lisäät joukkoon juustoa.
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (á 1 kg) |
2 | dl | parmesanjuustoraastetta |
1 | tl | suolaa |
1 | tl | timjaminlehtiä |
2,5 | dl | ruokakermaa |
Koristeluun: | ||
---|---|---|
timjamia |
Valmistusohjeet
1. Sekoita uunivuoassa peruna-sipulisekoitukseen mausteet ja juustoraaste tai vegaani juustovalmiste. Kaada vuokaan ruoka- tai kaurakerma.
2. Kypsennä tunti 225-asteisessa uunissa. Koristele timjamilla.
4. Vinkki! Jos haluat ruuasta lakto-vegetaarisen, käytä ruokakerman sijaan kaurakermaa ja parmesaanin sijaan vegaania juustoa, esim. pizzamurua.