Resepti

Peruna-parmesanvuoka

Peruna-sipulisekoituksesta tulee juhlava vuokaruoka, kun lisäät joukkoon juustoa.

Valmistusaika: yli 60 minuuttia

Annosmäärä: 6 annosta

Gluteeniton
Peruna-parmesanvuoka

Ainekset

1pssApetit Kotimainen Peruna-sipulisekoitusta (á 1 kg)
2dlparmesanjuustoraastetta
1tlsuolaa
1tltimjaminlehtiä
2,5dlruokakermaa
Koristeluun:
timjamia

Valmistusohjeet

1. Sekoita uunivuoassa peruna-sipulisekoitukseen mausteet ja juustoraaste tai vegaani juustovalmiste. Kaada vuokaan ruoka- tai kaurakerma.

2. Kypsennä tunti 225-asteisessa uunissa. Koristele timjamilla.

4. Vinkki! Jos haluat ruuasta lakto-vegetaarisen, käytä ruokakerman sijaan kaurakermaa ja parmesaanin sijaan vegaania juustoa, esim. pizzamurua.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!