Resepti
Perunaröstit ja suppilovahverotäyte
Arvio: 3.4 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
Suppilovahverotäyte | ||
---|---|---|
300 | g | Suppilovahveroita |
200 | g | Tuorejuustoa |
1 | kpl | Punasipuli |
1 | kpl | Valkosipulinkynsi |
0,5 | tl | Suolaa |
Mustapippuria | ||
Perunaröstit | ||
500 | g | Apetit Kotimainen Peruna-Sipulisekoitus |
3 | kpl | Kananmunaa |
2 | rkl | Vehnäjauhoja |
2 | dl | Ranskankermaa |
1 | tl | Suolaa |
Mustapippuria | ||
Paistamiseen | ||
Apetit Rypsiöljyä |
Valmistusohjeet
1. Valmista suppilovahverotäyte: Silppua sienet pieneksi, lisää kuumalle pannulle ja paista kunnes neste on haihtunut.
2. Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipuli, jäähtyneet sienet sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa.
3. Valmista röstit: Sulata Apetit peruna-sipulisekoitus kohmeiseksi mikrossa matalimmalla teholla noin 3–5 minuuttia.
4. Mittaa joukkoon muut röstin ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
5. Paista voissa tai öljyssä lettupannulla tai paistinpannulla 2–3 minuuttia per puoli. Tarjoile täyteläisen suppilovahverotäytteen kera.