Resepti

Perunaröstit ja suppilovahverotäyte

Arvio: 5 / 5

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4

Laktoositon
Perunaröstit ja suppilovahverotäyte

Ainekset

Suppilovahverotäyte
300gSuppilovahveroita
200gTuorejuustoa
1kplPunasipuli
1kplValkosipulinkynsi
0,5tlSuolaa
Mustapippuria
Perunaröstit
500gApetit Kotimainen Peruna-Sipulisekoitus
3kplKananmunaa
2rklVehnäjauhoja
2dlRanskankermaa
1tlSuolaa
Mustapippuria
Paistamiseen
Apetit Rypsiöljyä

Valmistusohjeet

1. Valmista suppilovahverotäyte: Silppua sienet pieneksi, lisää kuumalle pannulle ja paista kunnes neste on haihtunut.

2. Notkista tuorejuusto kulhossa. Lisää joukkoon hienonnettu punasipuli, valkosipuli, jäähtyneet sienet sekä mausteet. Sekoita tasaiseksi ja anna tekeytyä jääkaapissa.

3. Valmista röstit: Sulata Apetit peruna-sipulisekoitus kohmeiseksi mikrossa matalimmalla teholla noin 3–5 minuuttia.

4. Mittaa joukkoon muut röstin ainekset ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

5. Paista voissa tai öljyssä lettupannulla tai paistinpannulla 2–3 minuuttia per puoli. Tarjoile täyteläisen suppilovahverotäytteen kera.