Resepti
Pinaatti-tomaattipiiras
Arvio: 3.9 / 5
Maukas piiras maustuu terveellisestä pinaatista, tomaateista ja rakuunasta – juustoa unohtamatta.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
300 | g | piirakkapohjataikinaa |
Täyte: | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia |
0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
4 | tomaattia | |
1 | prk | kermaviiliä |
2 | munaa | |
1 | tl | suolaa |
tl | mustapippuria | |
1 | tl | rakuunaa |
3 | dl | juustoraastetta |
Tarjoiluun; | ||
savulohisalaattia |
Valmistusohjeet
1. Sulata valmis pakastepiirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa puolella teholla 3–5 min. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Lisää munien joukkoon kermaviili, suola, mustapippuri, rakuuna, sulatettu pinaatti, sipuli ja juustoraaste. Kaada täyte vuokaan. Lisää piirakan pinnalle viipaloidut tomaatit. Paista 200 °C:ssa noin 55 min.