Resepti

Pinaatti-tomaattipiiras

Maukas piiras maustuu terveellisestä pinaatista, tomaateista ja rakuunasta – juustoa unohtamatta.

Valmistusaika: alle 60 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Pinaatti-tomaattipiiras

Ainekset

300gpiirakkapohjataikinaa
Täyte:
1pssApetit Kotimainen Pinaattia tai Apetit Kotimainen Luomu Pinaattia
0,5pssApetit Sipulikuutioita
4tomaattia
1prkkermaviiliä
2munaa
1tlsuolaa
tlmustapippuria
1tlrakuunaa
3dljuustoraastetta
Tarjoiluun;
Apetit Savulohisalaattia

Valmistusohjeet

1. Sulata valmis pakastepiirakkataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja painele taikina voideltuun piirakkavuokaan, myös reunoille. Sulata pinaatti mikroaaltouunissa puolella teholla 3–5 min. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita haarukalla. Lisää munien joukkoon kermaviili, suola, mustapippuri, rakuuna, sulatettu pinaatti, sipuli ja juustoraaste. Kaada täyte vuokaan. Lisää piirakan pinnalle viipaloidut tomaatit. Paista 200 °C:ssa noin 55 min.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!