Resepti
Pinaattinen pastakastike
Arvio: 4 / 5
Pinaattinen pastakastike on arjen pelastaja! Herkullinen kastike valmistuu nopeasti.
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit Kotimainen Rypsi&rapsiöljyä |
| 2 | pss | Apetit Kotimainen pinaattia (à 150 g) |
| 1 | rucolaruukku | |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | tl | mustapippurirouhetta |
| 0,5 | tl | muskottipähkinää jauhettuna |
| 0,5 | prk | kikherneitä, säilyke |
| 4 | dl | kasvirasvasekoitetta tai kaurakermaa |
| 1,5 | rkl | maissijauhoja |
| 0,75 | dl | vettä |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| keitettyä pastaa | ||
Valmistusohjeet
1. Kuumenna rypsiöljy kattilassa. Kuullota öljyssä pinaatti, rucola ja lisää mausteet. Lisää joukkoon valutetut kikherneet ja kasvirasvasekoite. Suurusta tarvittaessa sekoittamalla maissijauhot ensin kylmään veteen ja jauho-vesiseos kastikkeeseen. Tarjoile pastan kera.
2. Vinkki! Saat reseptistä vegaanisen, kun korvaat kasvirasvasekoitteen kaurakermalla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti