Resepti

Porkkana-aprikoosi tuorepuuro eli bircher-mysli

Porkkana-aprikoosi raakapuuro eli bircher-mysli on terveellinen aamupala.

Valmistusaika: alle 30 minuuttia

Annosmäärä: 2 annosta

Porkkana-aprikoosi tuorepuuro eli bircher-mysli

Ainekset

1dlApetit Pikkuporkkanaa kypsänä
1dlkuivattuja aprikooseja
2dlkaurahiutaleita
1rklmantelijauhetta
0,5tlkanelia
1omena
2,5dlomenatuore­mehua
1dlmaustamatonta jogurttia
1dlsuomalaisia pakastemustikoita
Tarjoiluun
1tltyrnijauhetta
1rkljuoksevaa hunajaa

Valmistusohjeet

1. Hienonna porkkana ja aprikoosit leikkuulaudalla terävällä veitsellä. Siirrä porkkana-aprikoosihakkelus kulhoon tai kannelliseen rasiaan. Lisää joukkoon loput ainekset banaania ja hunajaa lukuun ottamatta. Peitä kannella tai tuorekelmulla ja anna tekeytyä kylmässä aamuun.

2. Viipaloi aamulla tuorepuuron joukkoon mustikat ja herkuttele hunajan kera.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!