Resepti

Porkkanaletut

Arvio: 4.1 / 5

Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Porkkanaletut

Ainekset

2pssApetit Kotimainen Porkkanaa
0,5pssApetit Kotimainen Sipulia
1rklNEITO™ -rypsiöljyä
2kananmunaa
2dlkermaa
2dlkasvislientä
35gvoita
3dlruisjauhoja
50gsulatettua voita
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.

2. Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).

3. Paista pannulla rysiöljyssä tai voissa