Resepti
Porkkanaletut
Arvio: 4.1 / 5
Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | pss | Apetit Kotimainen Porkkanaa |
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulia |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 2 | kananmunaa | |
| 2 | dl | kermaa |
| 2 | dl | kasvislientä |
| 35 | g | voita |
| 3 | dl | ruisjauhoja |
| 50 | g | sulatettua voita |
| 1 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka rypsi-rapsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.
2. Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).
3. Paista pannulla rypsi-rapsiöljyssä tai voissa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti