Resepti
Porkkanaletut
Arvio: 4.1 / 5
Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
2 | pss | Apetit Kotimainen Porkkanaa |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulia |
1 | rkl | NEITO™ -rypsiöljyä |
2 | kananmunaa | |
2 | dl | kermaa |
2 | dl | kasvislientä |
35 | g | voita |
3 | dl | ruisjauhoja |
50 | g | sulatettua voita |
1 | tl | suolaa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka rypsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.
2. Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).
3. Paista pannulla rysiöljyssä tai voissa