Resepti

Porkkanaletut

Arvio: 4.1 / 5

Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Porkkanaletut

Ainekset

2pssApetit Kotimainen Porkkanaa
0,5pssApetit Kotimainen Sipulia
1rklApetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä
2kananmunaa
2dlkermaa
2dlkasvislientä
35gvoita
3dlruisjauhoja
50gsulatettua voita
1tlsuolaa

Valmistusohjeet

1. Kuumenna tilkka rypsi-rapsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.

2. Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).

3. Paista pannulla rypsi-rapsiöljyssä tai voissa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!