Resepti
Porkkanaletut
Arvio: 4.1 / 5
Isät kokkaa -keittokirjan (Gozy Publishing, 2016) kirjailijat Joonas Hämäläinen ja Serko Rantanen suosivat simppeliä kotiruokaa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
                            Ainekset
| 2 | pss | Apetit Kotimainen Porkkanaa | 
| 0,5 | pss | Apetit Kotimainen Sipulia | 
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä | 
| 2 | kananmunaa | |
| 2 | dl | kermaa | 
| 2 | dl | kasvislientä | 
| 35 | g | voita | 
| 3 | dl | ruisjauhoja | 
| 50 | g | sulatettua voita | 
| 1 | tl | suolaa | 
Valmistusohjeet
1. Kuumenna tilkka rypsi-rapsiöljyä paistinpannulla ja paista porkkanat ja sipuli siinä kuumiksi.
2. Siirrä kasvikset tehosekoittimeen. Lisää kananmunat, kerma ja kasvisliemi ja aja pulssitoiminnolla krouviksi seokseksi (ei ihan pyreeksi).
3. Paista pannulla rypsi-rapsiöljyssä tai voissa.
 Jaa
 Facebook
            
 LinkedIn
            
 Sähköposti