Resepti

Ramen-nuudeliwokki

Arvio: 3.5 / 5

Valmistusaika: Alle 15 min.

Annosmäärä: 4-6

Maidoton
Ramen-nuudeliwokki

Ainekset

200gramen-nuudeleita (tai munanuudeleita)
1kplsipuli
4kplvalkosipulinkynttä
2rklApetit Rypsiöljyä
1pssApetit Kotimainen Wok Lehtikaali-kasvista (à 450 g)
3rklsoijakastiketta
3rklsweet chili -kastiketta
2tlseesamiöljyä
2tlSambal Oelek -chilitahnaa tai Srirachaa
valkopippuria
paahdettuja seesaminsiemeniä
tuoretta korianteria

Valmistusohjeet

1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan kypsiksi. Valuta.

2. Kuori sipuli, halkaise se ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy wokissa ja paista sipulia pari minuuttia. Lisää valkosipuli ja paista vielä hetki.

3. Lisää Wok vihannekset wokkipannulle ja paista noin viisi minuuttia. Sekoita joukkoon nuudelit ja anna kuumentua.

4. Sekoita soijakastike, sweet chili -kastike, seesamiöljy ja sambal oelek keskenään ja sekoita nuudeleiden joukkoon. Mausta valkopippurilla. Maista ja lisää tarvittaessa vielä soijakastiketta tai suolaa.

5. Ripottele valmiin ramen-nuudeliwokin pinnalle paahdettuja seesaminsiemeniä ja hienonnettua tuoretta korianteria. Tarjoile heti.

6. VINKKI:Ramen-nuudeliwokki sopii hyvin myös lisukkeeksi.