Resepti

Savukalatahna

Savukalatahna on proteiinipitoinen, vähärasvainen leivänpäällinen.

Valmistusaika: alle 5 minuuttia

Annosmäärä: 4 annosta

Laktoositon Maidoton
Savukalatahna

Ainekset

250gApetit Savustettu Kirjolohifileetä
1rklNeito Rypsiöljyä™ tai Apetit-rypsiöljyä
mustapippuria
sileälehtistä persiljaa silputtuna
1rklkapriksia
Tarjoiluun
8saaristolaisleipäviipaletta
2dloliiveja

Valmistusohjeet

1. Paloittele savukala tehosekoittimeen. Lisää loput ainekset ja jauha seos rouheiseksi leivänpäälliseksi tai tasaiseksi tahnaksi. Käytä levitteenä leivällä tai pastan kastikkeena.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!