Resepti
Sitruunainen lohi-avokadosalaatti
Arvio: 4 / 5
Raikas Sitruunainen lohi-avokadosalaatti vaikka grillattavien kanssa
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
Ainesosat salaattiin | ||
---|---|---|
5 | kpl | tomaattia |
3 | kpl | avokadoa |
1 | kpl | punasipuli |
Kastike | ||
4 | rkl | Neito-rypsiöljyä sitruunanmakuinen |
1 | rkl | hunajaa |
ripaus suolaa | ||
ripaus rouhittua mustapippuria | ||
tuoretta persiljaa ja korianteria | ||
0,5 | kpl | limen mehu |
Lisäksi | ||
300 | g | kylmäsavustettua lohta |
3 | kpl | keitettyä kananmunaa |
150 | g | katkaravun pyrstöjä |
Valmistusohjeet
1. Pilko tomaatit ja avokado pieniksi kuutioksi ja silppua sipuli.
2. Yhdistä ainekset salaatiksi.
3. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja lisää suurin osa salaatin joukkoon.
4. Annostele salaatti pediksi lautasille.
5. Leikkaa lohi kauniiksi kuutioiksi ja lisää se salaattipetien päälle.
6. Koristele annokset jäljellä olevalla kastikkeella, lohkoiksi leikatuilla keitetyillä kananmunilla ja katkaravunpyrstöillä.
7. Vinkki! Kokeile myös grillattua lohta ja ravunpyrstöjä.