Resepti
Täytetyt pinaattiletut
Arvio: 3.1 / 5
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4
Ainekset
Pinaattiletut | ||
---|---|---|
1 | pss | Apetit Kotimainen pinaattia (à150 g) |
5 | dl | Maitoa |
3 | dl | Tattarijauhoja |
3 | kpl | Kananmunaa |
0,5 | tl | Suolaa |
0,25 | tl | Muskottipähkinää |
Voita paistamiseen | ||
Täyte | ||
1 | dl | Kvinoaa |
200 | g | Siitakesieniä |
1 | rkl | Apetit Rypsiöljy (à 500 ml) |
0,5 | pss | Apetit Kotimainen sipulikuutioita (á 200 g) |
1 | pss | Apetit Aurinkokasviksia (à 300 g) |
2 | dl | Ruokakermaa |
2 | rkl | Soijakastiketta |
Mustapippuria | ||
Ripottele lettujen päälle | ||
3 | rkl | Paahdettuja siemeniä |
Rucolaa | ||
Oliiviöljyä |
Valmistusohjeet
1. Sulata pinaatti.
2. Sekoita maito, tattarijauhot ja munat keskenään. Lisää pinaatti, suola ja muskottipähkinä.
3. Anna taikinan turvota puolisen tuntia.
4. Paista taikinasta pannulla voissa isoja lettuja.
5. Keitä kvinoa pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
6. Leikkaa sienet viipaleiksi.
7. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota sipulikuutioita viitisen minuuttia.
8. Lisää sienet ja paista vielä viisi minuuttia.
9. Lisää aurinkokasvikset pannulle ja paista vielä hetki.
10. Lisää ruokakerma ja anna kastikkeen muhia viitisen minuuttia.
11. Mausta soijalla ja mustapippurilla.
12. Lämmitä letut, jos ne ovat ehtineet jäähtyä.
13. Täytä letut kvinoalla ja sienitäytteellä.
14. Ripottele täytettyjen lettujen päälle paahdettuja siemeniä ja viimeistele annos rucolan versoilla sekä lorauksella oliiviöljyä.