Resepti
Valkoinen pinaattikeittopizza
Arvio: 2.4 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 1-2
Ainekset
1 | kpl | Apetit Pizzapohja |
0,5 | prk | ranskankermaa (à 150g) |
0,5 | pkt | Apetit Kotimainen Pinaattikeittoa (à 400g) |
2 | dl | juustoraastetta |
Paiston jälkeen | ||
---|---|---|
tuoretta chiliä viipaloituna | ||
tuoretta pinaattia |
Valmistusohjeet
1. Laita pizzapohja leivinpaperoidulle uunipellille sulamaan hetkeksi.
2. Levitä pohjalle ranskankermaa ja pilko jäisestä pinaattikeitosta kuutioita päälle.
3. Lisää juustoraaste ja paista uunissa 250 asteessa noin 6-8 minuuttia.
4. Lisää paiston jälkeen pinnalle tuoretta chiliä ja pinaatinlehtiä.