Resepti
Valkoinen pinaattikeittopizza
Arvio: 2.6 / 5
Valmistusaika: Alle 15 min.
Annosmäärä: 1-2
Ainekset
| 1 | kpl | Apetit Pizzapohja |
| 0,5 | prk | ranskankermaa (à 150g) |
| 0,5 | pkt | Apetit Kotimainen Pinaattikeittoa (à 400g) |
| 2 | dl | juustoraastetta |
| Paiston jälkeen | ||
|---|---|---|
| tuoretta chiliä viipaloituna | ||
| tuoretta pinaattia | ||
Valmistusohjeet
1. Laita pizzapohja leivinpaperoidulle uunipellille sulamaan hetkeksi.
2. Levitä pohjalle ranskankermaa ja pilko jäisestä pinaattikeitosta kuutioita päälle.
3. Lisää juustoraaste ja paista uunissa 250 asteessa noin 6-8 minuuttia.
4. Lisää paiston jälkeen pinnalle tuoretta chiliä ja pinaatinlehtiä.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti