Resepti
Värikäs kirjolohipata
Arvio: 4.1 / 5
Nopeassa padassa on paljon makua!
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 2 annosta
Ainekset
| 300 | g | kirjolohisuikaleita |
| 1 | pss | Apetit Maalaiskasviksia (300 g) |
| 1 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 1 | prk | tomaattimurskaa (400 g) |
| 3 | valkosipulinkynttä | |
| 1 | tl | oreganoa |
| 1 | tl | suolaa |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| maalaisleipää | ||
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy paistokasarissa. LIsää kirjolohisuikaleet ja paista keskilämmöllä muutama minuutti. LIsää loput ainekset ja hauduta kannen alla noin 20 minuuttia. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa ennen tarjoilua. Tarjoa hyvän leivän kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti