Resepti
Vegepitat
Vegeblogihaaste2017 mukana ollut resepti, herkulliset pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä |
6 | pitaleipää | |
babypinaattia | ||
Apetit-Rypsiöljyä | ||
Pikkelöity punasipuli: | ||
---|---|---|
1 | dl | valkoviinietikkaa |
2 | rkl | ruokosokeria |
1 | tl | suolaa |
2 | rkl | vettä |
Punakaalicoleslaw: | ||
1 | punasipuli ohueksi suikaloituna | |
0,5 | punakaali suikaloituna | |
1 | omena (Granny Smith) karkeana raasteena | |
1,5 | dl | vegaania majoneesia |
1 | limen mehu | |
Etikkakurkut: | ||
kurkkua | ||
2 | rkl | riisiviinietikka |
Valmistusohjeet
1. Pikkelöity punasipuli: Kiehauta liemiainekset ja kaada lämmin liemi sipulisuikaleiden päälle. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Sipulit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä.
3. Punakaalicoleslaw: Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
5. Etikkakurkut: Huuhtele ja viipaloi kurkku. Lisää sekaan riisiviinietikka ja sekoita. Anna maustua hetki.
7. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Kuumenna siinä kasvisjauhispyörykät. Täytä pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä, babypinaatilla, kaalisalaatilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja etikkakurkuilla.