Resepti
Vegepitat
Vegeblogihaaste2017 mukana ollut resepti, herkulliset pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä
Valmistusaika: Yli 60 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
| 1 | pss | Apetit Kasvisjauhispyöryköitä |
| 6 | pitaleipää | |
| babypinaattia | ||
| Apetit-Rypsiöljyä | ||
| Pikkelöity punasipuli: | ||
|---|---|---|
| 1 | dl | valkoviinietikkaa |
| 2 | rkl | ruokosokeria |
| 1 | tl | suolaa |
| 2 | rkl | vettä |
| Punakaalicoleslaw: | ||
| 1 | punasipuli ohueksi suikaloituna | |
| 0,5 | punakaali suikaloituna | |
| 1 | omena (Granny Smith) karkeana raasteena | |
| 1,5 | dl | vegaania majoneesia |
| 1 | limen mehu | |
| Etikkakurkut: | ||
| kurkkua | ||
| 2 | rkl | riisiviinietikka |
Valmistusohjeet
1. Pikkelöity punasipuli: Kiehauta liemiainekset ja kaada lämmin liemi sipulisuikaleiden päälle. Jäähdytä ja säilytä jääkaapissa. Sipulit ovat parhaimmillaan seuraavana päivänä.
3. Punakaalicoleslaw: Lisää kaikki ainekset isoon kulhoon ja sekoita. Anna maustua jääkaapissa vähintään 30 minuuttia ennen tarjoilua.
5. Etikkakurkut: Huuhtele ja viipaloi kurkku. Lisää sekaan riisiviinietikka ja sekoita. Anna maustua hetki.
7. Kuumenna tilkka kasviöljyä paistinpannulla. Kuumenna siinä kasvisjauhispyörykät. Täytä pitaleivät kasvisjauhispyöryköillä, babypinaatilla, kaalisalaatilla, pikkelöidyllä punasipulilla ja etikkakurkuilla.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti