Resepti
Vuohenjuustoleivät
Arvio: 2.9 / 5
Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 6 annosta
Ainekset
1 | pkt | kylmäsavulohta (á 150 g) |
1 | pkt | levittyvää vuohenjuustoa |
1 | ciabatta-leipä | |
2 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ |
1 | valkosipulin kynsi | |
kourallinen tilliä | ||
ripaus sitruunapippuria |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa leivästä ohuita siivuja. Paista siivut kullankeltaisiksi kasviöljyssä. Puolita valkosipulinkynsi ja hankaa puolikkaalla leipään valkosipulin maku. Levitä päälle vuohenjuustoa ja savulohta. Mausta ja viimeistele tillillä. Tarjoa heti.