Resepti

Vuohenjuustoleivät

Arvio: 2.9 / 5

Vuohenjuustoleivät maistuvat jouluna ja juhannuksena, aamulla ja illalla.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 6 annosta

Vuohenjuustoleivät

Ainekset

1pktkylmäsavulohta (á 150 g)
1pktlevittyvää vuohenjuustoa
1ciabatta-leipä
2rklApetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™
1valkosipulin kynsi
kourallinen tilliä
ripaus sitruunapippuria

Valmistusohjeet

1. Leikkaa leivästä ohuita siivuja. Paista siivut kullankeltaisiksi kasviöljyssä. Puolita valkosipulinkynsi ja hankaa puolikkaalla leipään valkosipulin maku. Levitä päälle vuohenjuustoa ja savulohta. Mausta ja viimeistele tillillä. Tarjoa heti.