Resepti
Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset
Arvio: 3.6 / 5
Possu ja kasvikset ovat hyvän aterian raaka-aineet.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 600 | g | porsaansisäfileetä |
| 3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ |
| 2 | valkosipulinkynttä | |
| 3 | rkl | tuoreita yrttejä hienonnettuna |
| 1 | tl | suolaa |
| mustapippuria | ||
| Fetagratinoidut kasvikset: | ||
|---|---|---|
| 2 | pss | Apetit Sadonkorjuukasviksia |
| 1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ |
| 0,5 | sitruunan mehu | |
| 1 | tl | kuivattua minttua |
| suolaa | ||
| 150 | g | fetajuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannu ja lisää pannulle kasviöljy. Ruskista sisäfileen pinnoille väri kauttaaltaan. Hiero fileen pintaan hienonnetut valkosipulin kynnet, yrtit, suola ja mustapippuri. Kypsennä 200-asteisessa uunissa folioon käärittynä 20-30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta.
3. Sekoita jäisiin kasviksiin kaikki mausteet ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Murusta joukkoon fetajuusto. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti