Resepti
Yrttimaustettua possun sisäfileetä ja fetagratinoidut kasvikset
Arvio: 3.6 / 5
Possu ja kasvikset ovat hyvän aterian raaka-aineet.
Valmistusaika:
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
600 | g | porsaansisäfileetä |
3 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ |
2 | valkosipulinkynttä | |
3 | rkl | tuoreita yrttejä hienonnettuna |
1 | tl | suolaa |
mustapippuria | ||
Fetagratinoidut kasvikset: | ||
---|---|---|
2 | pss | Apetit Sadonkorjuukasviksia |
1 | rkl | Apetit-rypsiöljyä tai Neito Rypsiöljyä™ |
0,5 | sitruunan mehu | |
1 | tl | kuivattua minttua |
suolaa | ||
150 | g | fetajuustoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna pannu ja lisää pannulle kasviöljy. Ruskista sisäfileen pinnoille väri kauttaaltaan. Hiero fileen pintaan hienonnetut valkosipulin kynnet, yrtit, suola ja mustapippuri. Kypsennä 200-asteisessa uunissa folioon käärittynä 20-30 minuuttia riippuen fileen paksuudesta.
3. Sekoita jäisiin kasviksiin kaikki mausteet ja kaada ne voideltuun uunivuokaan. Murusta joukkoon fetajuusto. Paista 200-asteisessa uunissa n. 20 minuuttia.