Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
| 0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 1,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 1,5 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
| 0,01 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
| 0,02 | kg | Paprika jauhe |
| 0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,5 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
| 0,8 | kg | Tomaattimurskaa |
| 1,5 | kg | Vettä |
| 0,07 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
| 0,01 | kg | Suolaa |
| 0,03 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Freesaa öljyssä pomodoro rosso, porkkanasose ja mausteet.
- Lisää broileri, tomaattimurska, vesi, kanaliemijauhe, suola ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia, tai kunnes lämpötila on vähintään 75-80 °C. Tarjoa spagetin kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti