Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/2-150 mm |
0,1 | l | Mildola Rypsiöljyä |
1,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,01 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,02 | kg | Paprikajauhetta |
0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,5 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
0,8 | kg | Tomaattimurskaa |
1,5 | l | Vettä |
0,07 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Suolaa |
0,03 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Freesaa öljyssä pomodoro rosso, porkkanasose ja mausteet.
- Lisää broileri, tomaattimurska, vesi, kanaliemijauhe, suola ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia, tai kunnes lämpötila on vähintään 75-80°C. Tarjoa spagetin kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |