Resepti

Broileribolognese

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/2-150 mm
0,1 l Mildola Rypsiöljyä
1,8 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,01 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,02 kg Paprikajauhetta
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,5 kg Broilerin jauhelihaa, kypsä
0,8 kg Tomaattimurskaa
1,5 l Vettä
0,07 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Suolaa
0,03 kg Sokeria

Valmistusohjeet

  1. Freesaa öljyssä pomodoro rosso, porkkanasose ja mausteet.
  2. Lisää broileri, tomaattimurska, vesi, kanaliemijauhe, suola ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia, tai kunnes lämpötila on vähintään 75-80°C. Tarjoa spagetin kanssa.
Broileribolognese
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske