Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/2-150 mm | ||
0,1 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
1,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,01 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,02 | kg | Paprika jauhe |
0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,5 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
0,8 | kg | Tomaattimurskaa |
1,5 | kg | Vettä |
0,07 | kg | Kanaliemijauhe vähäsuolainen |
0,01 | kg | Suolaa |
0,03 | kg | Sokeria |
Valmistusohjeet
- Freesaa öljyssä pomodoro rosso, porkkanasose ja mausteet.
- Lisää broileri, tomaattimurska, vesi, kanaliemijauhe, suola ja sokeri. Keitä noin 15 minuuttia, tai kunnes lämpötila on vähintään 75-80 °C. Tarjoa spagetin kanssa.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |