Resepti
Ainekset
1,8 | kg | Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina |
0,5 | kg | Broilerin jauhelihaa, kypsä |
Kastike | ||
1,5 | l | Vettä |
0,8 | kg | Tomaattimurskaa |
0,07 | kg | Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,01 | kg | Suolaa |
1001 | 0kpl | Vuokia GN 1/2-150 mm |
0,03 | kg | Sokeria |
0,01 | kg | Herbes de Provence yrttisekoitusta |
0,005 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,02 | kg | Paprikajauhetta |
Valmistusohjeet
- Punnitse GN-vuokaan pomodoro rosso, porkkanasosepalat sekä jauheliha.
-
Kastike:
Mittaa vesi, tomaattimurska sekä mausteet. Sekoita hyvin.
Kaada kastike GN-vuokaan ja sekoita.
(Kastiketta 2,3L / GN 1/2-150mm)
Kuumenna kastike yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 30% kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Sekoita ennen tarjoamista.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |