Resepti

Broileribolognese, kylmävalmistus

Ainekset

1,8 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
0,5 kg Broilerin jauhelihaa, kypsä
Kastike
1,5 l Vettä
0,8 kg Tomaattimurskaa
0,07 kg Kanaliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Suolaa
1001 0kpl Vuokia GN 1/2-150 mm
0,03 kg Sokeria
0,01 kg Herbes de Provence yrttisekoitusta
0,005 kg Mustapippuria, rouhe
0,02 kg Paprikajauhetta

Valmistusohjeet

  1. Punnitse GN-vuokaan pomodoro rosso, porkkanasosepalat sekä jauheliha.
  2. Kastike: Mittaa vesi, tomaattimurska sekä mausteet. Sekoita hyvin. Kaada kastike GN-vuokaan ja sekoita. (Kastiketta 2,3L / GN 1/2-150mm)

    Kuumenna kastike yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 30% kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Sekoita ennen tarjoamista.

Broileribolognese, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske