Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
1,5 | kg | Apetit Wok Lehtikaali-kasvis, pakaste |
1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
0,2 | kg | Herneproteiinirouhe |
1 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
0,5 | kg | Kookosmaito |
0,03 | kg | Tärkkelys kylmälisakeutuva |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,02 | kg | Curry |
0,02 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kaada lehtikaaliwok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita.
- Sekoita kerma, kookosmaito ja kylmäsakeutuva tärkkelys tasaiseksi. Lisää sulatettu pinaatti sekä mausteet ja anna suurustua hetki. Kaada vuokaan ja sekoita hyvin. Tasoita pinta.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160øC, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |