Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
1,5 | kg | Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 1,5kg pakaste |
1,5 | kg | Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste |
0,2 | kg | Herneproteiinirouhetta |
1 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
0,5 | l | Kookosmaitoa |
0,03 | kg | Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä |
0,25 | kg | Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,02 | kg | Currya |
0,02 | kg | Suolaa |
Valmistusohjeet
- Kaada lehtikaaliwok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita.
-
Sekoita kerma, kookosmaito ja kylmäsakeutuva tärkkelys tasaiseksi.
Lisää sulatettu pinaatti sekä mausteet ja anna suurustua hetki.
Kaada vuokaan ja sekoita hyvin.
Tasoita pinta.
- Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |