Resepti

Intialainen kasvisvuoka, kylmävalmistus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
1,5 kg Apetit Wok Lehtikaali-kasvis 1,5kg pakaste
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
0,2 kg Herneproteiinirouhetta
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,5 l Kookosmaitoa
0,03 kg Kylmäsakeutuvaa tärkkelystä
0,25 kg Apetit Kotimaista Hienonnettua pinaattia paloina
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,02 kg Currya
0,02 kg Suolaa

Valmistusohjeet

  1. Kaada lehtikaaliwok sekä peruna-sipulisekoitus GN-vuokaan. Lisää herneproteiinirouhe ja sekoita.
  2. Sekoita kerma, kookosmaito ja kylmäsakeutuva tärkkelys tasaiseksi. Lisää sulatettu pinaatti sekä mausteet ja anna suurustua hetki. Kaada vuokaan ja sekoita hyvin. Tasoita pinta.





  3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 160°C, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Anna vetäytyä lämpökaapissa ennen tarjoilua.
Intialainen kasvisvuoka, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske