Resepti
Ainekset
| Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
| 2,5 | kg | Apetit Mini Kasvisjauhispyöryköitä, pakaste |
| Tomaattikastike: | ||
| 0,01 | kg | Apetit Kotimainen Rypsiöljyä |
| 0,4 | kg | Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste |
| 0,5 | kg | Tomaattimurskaa |
| 0,13 | kg | Vettä |
| 0,007 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
| 0,001 | kg | Basilika kuivattu |
| 0,001 | kg | Timjami |
| 0,001 | kg | Mustapippuria, rouhe |
| 0,002 | kg | Suolaa |
| 0,003 | kg | Sokeria |
| Lisuke: | ||
| 2 | kg | Pasta kypsä |
Valmistusohjeet
- Kuumenna pyörykät jäisinä tai kohmeisina GN- vuoassa 160øC noin 10-15 minuuttia.
- Tomaattikastike: Kuumenna öljy padassa. Lisää pomodoro rosso ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.
- Lisuke: Tarjoile pastan kanssa.
| Saanto | |
| Annosmäärä | kpl |
| Annoskoko | g |
| Laske |
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti