Resepti

Kasvisjauhispyörykät,tomaattikastike,pasta

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
2,5 kg Apetit Minijauhispyörykät kypsä, pakaste
Tomaattikastike:
0,01 l Mildola Rypsiöljyä
0,4 kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,5 kg Tomaattimurskaa
0,13 l Vettä
0,007 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,001 kg Basilikaa, kuivattu
0,001 kg Timjamia, kuivattu
0,001 kg Mustapippuria, rouhe
0,002 kg Suolaa
0,003 kg Sokeria
Lisuke:
2 kg Pastaa, kypsä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna pyörykät jäisinä tai kohmeisina GN- vuoassa 160°C noin 10-15 minuuttia.
  2. Tomaattikastike: Kuumenna öljy padassa. Lisää pomodoro rosso ja kuullota hetki. Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet. Kiehauta ja anna hautua noin 20 minuuttia.
  3. Lisuke: Tarjoile pastan kanssa.
Kasvisjauhispyörykät,tomaattikastike,pasta
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske