Resepti

Kasvispastavuoka

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,8 kg Täysjyväpenne pastaa (Torino)
0,75 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,5 kg Härkis®, Original
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
Liemi:
1,5 l Vettä
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,01 kg Valkosipulimurskaa
0,01 kg Suolaa
0,002 kg Mustapippuria, rouhe

Valmistusohjeet

  1. Laita GN-vuokaan raaka pasta, kasvissekoitus, Härkis® sekä oregano ja sekoita.
  2. Liemi: Sekoita vesi, ruokakerma sekä mausteet ja kaada vuokaan. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 60% noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kasvispastavuoka
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske