Resepti
Ainekset
1 | kpl | Vuokia GN 1/1-65 mm |
0,8 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
0,75 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
0,5 | kg | Härkis®, Original |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,002 | kg | Oreganoa, kuivattu |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,5 | l | Vettä |
1 | l | Ruokakermaa, laktoositon 15% |
Valmistusohjeet
- Punnitse raaka pasta, puutarhurin sekoitus, Härkis® sekä mausteet GN-vuokaan ja sekoita.
-
Lisää vesi ja ruokakerma.
Sekoita kevyesti ja tasoita pinta.
Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 60%, noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |