Resepti

Kasvispastavuoka, kylmävalmistus

Ainekset

1 kpl Vuokia GN 1/1-65 mm
0,8 kg Täysjyväpenne pastaa (Torino)
0,75 kg Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste
0,5 kg Härkis®, Original
0,02 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,002 kg Oreganoa, kuivattu
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,01 kg Suolaa
0,01 kg Valkosipulimurskaa
1,5 l Vettä
1 l Ruokakermaa, laktoositon 15%

Valmistusohjeet

  1. Punnitse raaka pasta, puutarhurin sekoitus, Härkis® sekä mausteet GN-vuokaan ja sekoita.
  2. Lisää vesi ja ruokakerma. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta.

    Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 60%, noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Kasvispastavuoka, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske