Resepti
Ainekset
Vuokia GN 1/1-65 mm | ||
0,8 | kg | Täysjyväpenne pastaa (Torino) |
0,75 | kg | Apetit Puutarhurin sekoitusta, pakaste |
0,5 | kg | Härkis?, Original |
0,02 | kg | Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty |
0,002 | kg | Oregano kuivattu |
0,002 | kg | Mustapippuria, rouhe |
0,01 | kg | Suolaa |
0,01 | kg | Valkosipulimurskaa |
1,5 | kg | Vettä |
1 | kg | Ruokakerma 15 % laktoositon |
Valmistusohjeet
- Punnitse raaka pasta, puutarhurin sekoitus, Härkis? sekä mausteet GN-vuokaan ja sekoita.
- Lisää vesi ja ruokakerma. Sekoita kevyesti ja tasoita pinta. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140øC, kosteus 60%, noin 50 minuuttia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Saanto | |
Annosmäärä | kpl |
Annoskoko | g |
Laske |