Resepti

Lehtikaalicurry, kylmävalmistus

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
1,5 kg Apetit Wok Lehtikaali-kasvis, pakaste
0,3 kg Herneproteiinirouhe
0,04 kg Kasvisliemijauhetta, suolaa vähennetty
0,02 kg Curry
0,002 kg Mustapippuria, rouhe
0,005 kg Suolaa
0,01 kg Sokeria
2 kg Vettä
1 kg Kookosmaito
0,01 kg Sitruunamehu

Valmistusohjeet

  1. Punnitse GN-vuokaan lehtikaaliwok, herneproteiinirouhe ja mausteet. Sekoita.
  2. Lisää vesi, kookosmaito ja sitruunamehu.
  3. Kypsennä yhdistelmäpaistolla 140øC, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80øC. Sekoita ja anna vetäytyä hetki ennen tarjoamista.
Lehtikaalicurry, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske