Resepti

Mansikka-raparperi-porkkanakiisseli

Ainekset

8 l Vettä
1,5 kg Apetit Mansikka-Raparperisekoitusta, pakaste
1,5 kg Apetit Kotimaista Porkkanasosetta paloina
1,25 kg Sokeria
Suuruste:
2 l Vettä
0,4 kg Hedelmä- ja marjakiisselitärkkelystä

Valmistusohjeet

  1. Kuumenna vesi kiehuvaksi padassa. Lisää Mansikka-raparperisekoitus, porkkanasose sekä sokeri. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen noin 10 minuuttia.
  2. Valmista suurus vedestä ja hedelmä-marjatärkkelyksestä. Lisää suurus pataan samalla sekoittaen. Kiehauta ja keitä hiljaa poreillen noin 4 minuuttia. Jäähdytä.



Mansikka-raparperi-porkkanakiisseli
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske