Resepti

Taco-jauhelihakeitto, kylmävalmistus

Ainekset

3 l Vettä
1 kg Tacokastiketta, mild
3001,5 0kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
7000,01 0kg Sokeria
6000 5kg Persiljaa, kuivattu
4001 0kg Naudan jauhelihaa, kypsä
5000,07 5kg Lihaliemijauhetta, suolaa vähennetty
2001,8 0kg Apetit Pomodoro Rosso sekoitusta, pakaste
0,5 kg Tomaattipyreetä
1001 0kpl Vuokia GN 1/2-150 mm

Valmistusohjeet

  1. Sekoita vesi, tacokastike sekä tomaattipyree hyvin keskenään ja kaada vuokaa. 1Punnitse GN-vuokaan pomodoro rosso, peruna-sipulisekoitus, 2jauheliha sekä mausteet. 3Sekoita.
  2. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Sekoita ennen tarjoamista.
Taco-jauhelihakeitto, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske