Resepti

Taco-jauhelihakeitto, kylmävalmistus

Ainekset

Vuokia GN 1/2-150 mm
1,8 kg Apetit Pomodoro Rosso kasvissekoitus, pakaste
1,5 kg Apetit Peruna-sipulisekoitusta, pakaste
1 kg Jauheliha nauta kypsä
0,075 kg Lihaliemijauhe vähäsuolainen
0,005 kg Persilja kuivattu
0,01 kg Sokeria
3 kg Vettä
1 kg Taco-kastike
0,5 kg Tomaattipyreetä

Valmistusohjeet

  1. Punnitse GN-vuokaan pomodoro rosso, peruna- sipulisekoitus, jauheliha sekä mausteet. Sekoita.
  2. Sekoita vesi, tacokastike sekä tomaattipyree hyvin keskenään ja kaada vuokaa.
  3. Kuumenna yhdistelmäpaistolla 140°C, kosteus 20%, kunnes sisälämpötila on vähintään 75-80°C. Sekoita ennen tarjoamista.
Taco-jauhelihakeitto, kylmävalmistus
Saanto
Annosmäärä kpl
Annoskoko g
Laske