Resepti
Broilerjambalaya (Cajun)
Arvio: 3.7 / 5
Tulista broileria, mausteista makkaraa ja vihannesriisiä pannussa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
400 | g | broilerisuikaleita |
2 | rkl | Neito Rypsiöljyä™ |
0,5 | pss | Apetit Sipulikuutioita |
2 | kpl | valkosipulinkynttä hienonnettuna |
1 | tlk | tomaattimurskaa |
0,5 | tl | timjamia |
0,25 | tl | chilijauhetta |
0,5 | tl | suolaa |
2 | dl | kanalientä kuutiosta |
1 | pss | Apetit Vihannes-riisisekoitusta |
0,25 | tl | mustapippuria |
6 | tippaa tabascoa | |
2 | rkl | hienonnettua persiljaa |
100 | g | maukasta makkaraa esim. chorizoa |
Valmistusohjeet
1. Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broilerisuikaleet siinä ja siirrä isoon paksupohjaiseen kattilaan. Lisää pannuun öljy ja pehmennä siinä sipuli ja valkosipulit ja siirrä broilerien joukkoon. Lisää kattilaan tomaattimurska, vihannes-riisisekoius, makkara, liemi ja mausteet. Keitä hiljalleen 10–15 minuuttia.