Resepti
Garam masala -kana
Arvio: 2.5 / 5
Intialaisittain vahvasti maustettua broileria ja kasviksia jogurttikastikkeessa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta
Ainekset
| 2 | rkl | Apetit Neito Puristettu pehmeä ja hieno rypsi- & rapsiöljyä |
| 500 | g | kanan fileesuikaleita |
| 1 | punainen paprika | |
| 3 | tl | garam masala -mausteseosta |
| 1 | tl | suolaa |
| 1 | pss | Apetit Vihannessekoitusta |
| 3 | dl | vettä |
| 2 | dl | ruuanvalmistusjogurttia |
| Tarjoiluun | ||
|---|---|---|
| annosta riisiä | ||
Valmistusohjeet
1. Ruskista kanasuikaleet rypsiöljyssä pannulla. Lisää paprikakuutiot ja sekoita. Lisää mausteseos, vihannessekoitus ja vesi. Kypsennä. Lisää loppuvaiheessa jogurtti, mutta älä keitä. Tarjoa riisin kanssa.
Jaa
Facebook
LinkedIn
Sähköposti