Resepti

Garam masala -kana

Arvio: 2.5 / 5

Intialaisittain vahvasti maustettua broileria ja kasviksia jogurttikastikkeessa.

Valmistusaika: Alle 30 min.

Annosmäärä: 4 annosta

Gluteeniton
Garam masala -kana

Ainekset

2rklApetit Neito Rypsiöljyä™
500gkanan fileesuikaleita
1punainen paprika
3tlgaram masala -mausteseosta
1tlsuolaa
1pssApetit Vihannessekoitusta
3dlvettä
2dlruuanvalmistusjogurttia
Tarjoiluun
annosta riisiä

Valmistusohjeet

1. Ruskista kanasuikaleet rypsiöljyssä pannulla. Lisää paprikakuutiot ja sekoita. Lisää mausteseos, vihannessekoitus ja vesi. Kypsennä. Lisää loppuvaiheessa jogurtti, mutta älä keitä. Tarjoa riisin kanssa.