Resepti
Garam masala -kana
Arvio: 2.5 / 5
Intialaisittain vahvasti maustettua broileria ja kasviksia jogurttikastikkeessa.
Valmistusaika: Alle 30 min.
Annosmäärä: 4 annosta

Ainekset
2 | rkl | Apetit Neito Rypsiöljyä™ |
500 | g | kanan fileesuikaleita |
1 | punainen paprika | |
3 | tl | garam masala -mausteseosta |
1 | tl | suolaa |
1 | pss | Apetit Vihannessekoitusta |
3 | dl | vettä |
2 | dl | ruuanvalmistusjogurttia |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
annosta riisiä |
Valmistusohjeet
1. Ruskista kanasuikaleet rypsiöljyssä pannulla. Lisää paprikakuutiot ja sekoita. Lisää mausteseos, vihannessekoitus ja vesi. Kypsennä. Lisää loppuvaiheessa jogurtti, mutta älä keitä. Tarjoa riisin kanssa.