Resepti

Grillattu varhaiskaali ja parsaa

Mausta kauden kasvikset öljyillä

Valmistusaika: Alle 30 min.

Grillattu varhaiskaali ja parsaa

Ainekset

1kplvarhaiskaali tai romainesalaatti
Apetit Neito Salaattiöljyä tai Apetit Neito voinmakuista rypsi&rapsiöljyä
suolaa
60gpecorinojuustoa
500gparsaa tai broccolinia
Tarjoiluun
bearnaisekastiketta

Valmistusohjeet

1. Leikkaa kaali 6 lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä. Sivele Neito voiöljyä päälle ja mausta suolalla. Leikkaa parsan puumainen tyvi pois.

2. Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli niin että kaali saa vähän väriä. Tee sama parsoille.

3. Kaada päälle Neito salaattiöljyä tai Neito voinmakuista öljyä ja raasta päälle runsaasti pecorinjuustoa.

4. Vihannekset voi tarjoa myös Neito öljystä valmistetun Bernaisekastikkeen kanssa.

Piditkö reseptistä? Anna äänesi porkkanoilla!