Resepti
Grillattu varhaiskaali ja parsaa
Mausta kauden kasvikset öljyillä
Valmistusaika: Alle 30 min.

Ainekset
1 | kpl | varhaiskaali tai romainesalaatti |
Apetit Neito Salaattiöljyä tai Apetit Neito voinmakuista rypsi&rapsiöljyä | ||
suolaa | ||
60 | g | pecorinojuustoa |
500 | g | parsaa tai broccolinia |
Tarjoiluun | ||
---|---|---|
bearnaisekastiketta |
Valmistusohjeet
1. Leikkaa kaali 6 lohkoon. Älä poista kantaa, jotta lohkot pysyvät ehjinä. Sivele Neito voiöljyä päälle ja mausta suolalla. Leikkaa parsan puumainen tyvi pois.
2. Grillaa kaalit molemmin puolin grillin ritilätasolla muutama min / puoli niin että kaali saa vähän väriä. Tee sama parsoille.
3. Kaada päälle Neito salaattiöljyä tai Neito voinmakuista öljyä ja raasta päälle runsaasti pecorinjuustoa.
4. Vihannekset voi tarjoa myös Neito öljystä valmistetun Bernaisekastikkeen kanssa.